Zoeken

Lifegoods Elektrische Bovendeken Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt het Lifegoods Elektrische Bovendeken onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als comfort, warmte, gebruiksvriendelijkheid, formaat en stroomaansluiting. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van dit hoogwaardige elektrische deken als onderdeel van onze elektrische deken test.

Conclusie: Het Auronic (onderdeel van Lifegoods) is een heerlijk zachte bovendeken die snel op temperatuur is. De schakelaar heeft drie standen, geen slaaptimer optie, maar schakelt wel na drie uur automatisch uit.

Auronic Elektrische Bovendeken Review

De elektrische bovendeken van LifeGoods is gemaakt van flanel. De elektrische deken heeft twee verschillende, relatief neutrale kleuren. Hierdoor past deze makkelijker in de meeste interieurs. Met een gemeten piekvermogen van circa 112Wh warmt de deken vlot op. Eenmaal op temperatuur zakt het opgenomen vermogen naar circa 108Wh, wat wel nog altijd vrij stevig is.

 

De schakelaar betreft een eenvoudige schuifschakelaar met drie standen, en voelt stevig aan. Je kunt geen slaaptimer instellen, maar de schakelaar schakelt zichzelf automatisch uit na drie uur gebruik. Het snoer heeft verder een lengte van circa 2.4 meter, waarmee het een bovengemiddeld lang snoer heeft vergeleken met de overige geteste producten.

 

De schakelaar en draad kunnen eenvoudig worden afgekoppeld om de deken te reinigen. De deken kan niet in de wasmachine en dient dus met de hand te worden gewassen. Voor het drogen kun je de deken eerst voorzichtig uitknijpen en vervolgens het beste volledig uitgevouwen over een wasrek te drogen hangen, zonder gebruik te maken van wasknijpers.


Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=117]

Slaapwetenschap