Zoeken

Eazzzy Topper Review & Test van 2024

Als je wel eens naar Tommy Teleshopping kijkt dan is de kans groot dat je al eens de Eazzzy topper matras hebt gezien. Een reclame van dit product komt regelmatig voorbij. Over het algemeen koopt men liever niets dat ze zien op Tommy Teleshopping omdat deze artikelen vaak niet echt positief beoordeeld worden door gebruikers. Maar, is dat ook zo het geval bij de Eazzzy? Helaas heeft dit product inderdaad online nogal wat kritiek gekregen. Is de kritiek van andere gebruikers wel terecht? Dat hebben wij voor jou uitgezocht! In dit artikel kun je de bevindingen van onze test van de Eazzzy topper lezen. Deze review is dan ook zeker betrouwbaar!

Wat is de Eazzzy Topper?

Eazzzy - Topdekmatras

De Eazzzy Topper is een topmatras, wat betekent dat dit een product is die je op je normale matras kunt leggen om het slaapcomfort te verbeteren. Het moet er dan ook voor zorgen dat je nog een betere nachtrust krijgt en elke keer na het slapen optimaal uitgerust bent om goed aan de dag te beginnen.

Doordat deze topper door Genius gemaakt is van premium materialen, kan het ook gebruikt worden door gevoelige of allergische mensen. Het verbetert niet alleen je slaapcomfort, maar de Eazzzy topdekmatras zorgt er ook nog eens voor dat je normale matras een langere levensduur krijgt. Hier kun je dus langer gebruik van maken, wat je op de lange termijn geld zal besparen.

Doordat de Eazzzy matrastopper bestaat uit twee lagen ondersteunt het de wervelkolom van je bekken tot aan je hoofd, hierdoor zul je geen last van je rug, nek en/of schouders krijgen. De ene laag is gemaakt van zacht en drukontlastend gelschuim, terwijl de andere laag geproduceerd is van ondersteunend comfortschuim. Bovendien is het universeel inzetbaar, wat betekent dat zowel zijslapers als buik- en rugslapers gebruik kunnen maken van de topper van de producent Genius.

Check Prijs op Bol.com

Bekend van Tommy Teleshopping

Wat zijn de bevindingen van onze Eazzzy Topper test?

Uit onze Eazzzy Topper test dat het product inderdaad zorgt voor een goede drukontlasting, zoals al voorspeld was. Daarnaast is de Eazzzy matrastopper ook nog eens in staat om een beter slaapklimaat te creëren. Je kunt dus inderdaad wel voor een betere nachtrust zorgen door dit product aan te schaffen en te gebruiken op je matras. Door dit te doen zul je ook zien dat je spanning voorkomt, wat de testslapers duidelijk merkten na hun test. Hieronder kun je daar meer lezen over onze test.

 • Inzinkdiepte van de Eazzzy Topper

Eerder in deze blog werd al genoemd dat de inzinkdiepte groter werd als de Eazzzy Topper gebruikt werd op een normaal matras. Dit bleek namelijk uit onze test. Hierbij is bovendien gekeken naar de verschillen in de type slapers. Zo blijkt dat de inzinkdiepte van een matras bij een rugslaper 3 centimeter bedraagt, maar als de Eazzzy Topper gebruikt wordt stijgt dit naar 4,5 centimeter. Precies hetzelfde gebeurt bij de zijslapers, maar niet bij de buikslapers. Er is dan namelijk sprake van een stijging van 1 centimeter, van 1,5 centimeter zonder topmatras naar 2,5 centimeter met matrastopper. Uiteraard is dit niet altijd het geval, aangezien de inzinkdiepte voor een groot deel bepaald wordt door het gebruikte matras. Alsnog is het wel duidelijk dat de Eazzzy topdekmatras zorgt voor een grotere inzinkdiepte, wat met name fijn is bij een hard matras. Je zult hierbij namelijk merken dat je bed wat zachter zal liggen.

 • Slaapcomfort van de Eazzzy matrastopper

Het slaapcomfort van de topper werd als gemiddeld ervaren. Toch zegt dit niet genoeg. Het slaapcomfort van het Eazzzy topmatras wordt ook voor een groot gedeelte bepaald door het matras waar je op ligt. Hierdoor kun jij mogelijk wel vinden dat het ligcomfort van je bed vele malen beter is geworden nadat je de topper op het matras geplaatst hebt. Dit zal met name het geval zijn als je matras op het moment erg stevig en hard is. Toch hoeft dit ook niet beslist het geval te zijn. Als je een liefhebber bent van stevige en harde matrassen dan zul je de zachte Eazzzy topper juist totaal niet fijn vinden.

 • De 4 verschillende afmetingen van de Eazzzy Topper
 1. 90 centimeter bij 200 centimeter.
 2. 140 centimeter bij 200 centimeter
 3. 160 centimeter bij 200 centimeter
 4. 180 centimeter bij 200 centimeter
 • Ontwerp van het Eazzzy topmatras

De Eazzzy Topper heeft zoals eerder vermeld een twee lagen systeem. De ene laag heeft hierbij als doel om te ondersteunen, terwijl de andere laag juist de druk moet verlagen. Op de website van de fabrikant wordt aangegeven dat hierbij gebruik gemaakt is van gelschuim, maar in werkelijkheid is dit niet het geval. In plaats daarvan is 100 procent polyurethaan schuim gebruikt. In principe is dit type schuim niet slecht en het is ook niet ongeschikt, maar er zijn wel betere soorten verkrijgbaar. Zo zie je dat de toppers van de allerhoogste kwaliteit over het algemeen voorzien zijn van visco-schuim of vormbaar gelschuim. Daarnaast is het goed om te weten dat de Eazzzy topper een dichtheid van 40 kilogram per kubieke meter heeft. Ook zijn alle materialen gecertificeerd volgens Certipur en Oeko Tex Standard 100. Doordat het Eazzzy topdekmatras vrij is van schadelijke stoffen, kan het gebruikt worden door gevoelige mensen of personen met een allergie. Dit is ook het geval aangezien de topper door het handige ontwerp een goed ademend vermogen heeft. Het kan bovendien gewassen worden.

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden over de topper van Tommy Teleshopping:

“Ik heb lang getwijfeld tussen verschillende producten. Ik vreesde dat de topper te hard zou zijn, omdat bijvoorbeeld een traagschuimtopper, die door anderen erg geprezen wordt, niets voor mij is (na een test in een winkel). Deze Eazzzy – topper (met bovenste laag van zachte gel) is voldoende zacht en is tegelijk goed ondersteunend. Ik ben echter een lichtgewicht. Voor een zware persoon zou ik deze niet aanraden. Verwacht echter niet, dat de topper een wonderproduct is, als je een zwakke rug hebt, maar het comfort is er zeker “

Review van Simone (40-49 jaar) uit Aalst, over de Eazzzy topper

Wat is onze beoordeling van de Eazzzy Topper?

Onze testslapers hebben de ervaring met Eazzzy topdekmatras als positief ervaren. Dit is al helemaal het geval doordat het niet extreem duur is vergeleken met de concurrentie. Het is dan ook een goed idee om dit product te kopen als je nog geen nieuw matras aan wilt schaffen. Desondanks zou je ook nog verder kunnen kijken naar andere toppers die ongeveer evenveel kosten, maar je nog meer slaapcomfort geven.

Onze 8 favoriete toppers:

Behalve het topdekmatras van Eazzzy hebben onze testslapers nog veel meer toppers getest. Uit deze toppers hebben we een selectie van de 8 beste topdekmatrassen gemaakt. Eazzzy heeft deze selectie op verschillende punten niet behaald. Een lijst van de 8 beste toppers van 2024:

 • Beste algemene topdekmatras – O.M.M koudschuim topper
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding De Emma flip topper
 • Beste latex topdekmatras – Perfectmatras hydrogel topper
 • Beste traagschuim topper – Perfectmatras Nasa traagschuim
 • Beste koudschuim topper – Perfectmatras koudschuim
 • Beste hybride topper – Perfecthomeshop hybride topmatras
 • Beste ondersteunende topdermatras – Perfectmatras kokosvezel topper
 • Beste goedkope keuze – Ada sleep topper

Nieuwsgierig naar onze 8 favoriete topdekmatrassen? Op “De 8 Beste Toppers van 2024” pagina geven we een overzicht, alle achtergrond informatie, een uitgebreide analyse en voor- en nadelen per topmatras.

Slaapwetenschap