Zoeken

Kadoing Beer Kinderwekker Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Kadoing Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Kadoing is de ideale wake-up light voor kinderen: gebruiksvriendelijk, stevig en geeft leuke gebruikersinteractie door erop te slaan. Kan via netstroom als via accu worden gebruikt.

Kadoing Beer Kinderwekker Review

De Kadoing is een wake-up light die speciaal bedoeld is voor kinderen. De wekker is namelijk stevig gebouwd, maakt geluidjes, toont gezichtsuitdrukkingen en kan verschillende kleuren licht uitstralen.

 

De wekker is erg gebruiksvriendelijk en kan dus tegen een stootje. Als de wekker gaat kan je kind deze uitzetten door op de Kadoing te slaan, door de siliconen hoes er omheen zal je je niet snel bezeren door het slaan erop. Deze tik is tevens een manier van interactie met de wekker: door het slaan gaat de wekker gekke geluidjes maken, veranderen van gezichtsuitdrukking en veranderen van kleur.

 

De Kadoing werkt verder zowel bekabeld via een USB-C aansluiting, als op een interne accu. Door van de accu gebruik te maken hoef je geen laadsnoer in de buurt van je kind te laten, wel zo veilig. Het licht van het nachtlampje gaat dan na 15 minuten automatisch uit, en de klok na een uur. Om hem uit de slaapstand te halen kun je er gewoon weer een tik op geven. Aan het stroom blijft de klok geactiveerd. De nachtlamp gaat automatisch uit nadat er twee uur geen activiteit is waargenomen

 

De wekker heeft in het totaal acht geluidjes waar je uit kunt kiezen om mee wakker te worden, van een simpele ‘ouderwetse’ wekker, vogeltjes tot verschillende muziekjes. Er kan een enkele wektijd worden ingesteld, en door erop te slaan kun je de wekker vijf minuten snoozen. Dit kan maximaal vijf keer worden gedaan.

 

Het fijne voor kinderen is dat deze wake-up light niet enorm veel licht geeft. Hierdoor is het nog steeds rustig wakker worden, maar word je niet zo snel verblind. Ongeveer een kwartier voordat je wekker gaat, gaat het licht rustig aan.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=116]

Slaapwetenschap