Zoeken

Onderzocht: Loop Quiet Oordoppen

Verbouwende buren? Snurkende partner? Woon je aan een drukke straat? Misschien zijn de Loop Quiet oordoppen wel de oplossing voor jouw probleem! In deze review nemen we een kijkje naar deze oordoppen die ontworpen zijn om comfort en geluidsdemping te bieden.

De Loop Quiet zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele en effectieve gehoorbescherming. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden een goede demping van 27 dB. Het kan even wennen zijn om ze goed in te brengen, maar als je eenmaal weet hoe het werkt, zijn ze makkelijk in gebruik.

Beste Prijs-Kwaliteitverhouding

Loop Slaap Oordoppen

Deze oordoppen sprongen er, als het om comfort gaat, voor ons echt uit. De oordoppen zorgen totaal niet voor een drukkend gevoel of irritatie. De vormgeving en het zachte siliconen materiaal maken de oordoppen zeer comfortabel. Daarnaast is het heel fijn dat de oordoppen met vier opzetstukjes in diverse maten worden geleverd. Hierdoor is er altijd wel een maat die bij je gehoorgang past.

Doordat de vormgeving van de oordoppen zo goed is, doe je ze heel makkelijk in en uit. Dit vonden wij met het oog op de gebruiksvriendelijkheid wel zo fijn. De geluiddemping van deze oordoppen was wel wat minder dan die van de andere siliconen oordoppen uit de test. Overigens is dit verschil niet heel erg groot. Wij vonden de geluiddemping van deze set oordoppen ook nog steeds prima.

Voordelen:
  • De oordoppen zitten onwijs comfortabel
  • Bevat opzetstukjes voor de oordoppen in vier verschillende maten
  • Opbergdoosje is stevig en stijlvol
  • De unieke vormgeving zorgt ervoor dat de oordoppen makkelijk in te doen zijn
Nadelen:
  • Geluiddemping is wat minder dan bij de andere siliconen oordoppen uit de test
Check Prijs op Bol.com

Benieuwd naar meer informatie? We zullen de eigenschappen, prestaties en kwaliteit van deze oordoppen bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het selecteren van de juiste oordoppen.

Introductie

De Loop Quiet Oordoppen zijn oordopjes die gehoorbescherming bieden en geschikt zijn voor verschillende situaties zoals slapen, studeren, rust en concentratie. Ze verminderen het geluid van buitenaf tot 27 dB. Bij aankoop krijg je een opbergdoosje en drie extra maten oordopjes. De Loop Quiet Oordoppen zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren.

Loop herbruikbare oordoppen detail

Gemak en comfort

De oordopjes zijn comfortabel en ze worden in verschillende maten geleverd (S/M/L). Het kan even wennen zijn om ze goed in te brengen, maar als je eenmaal weet hoe het werkt, zijn ze makkelijk in gebruik.

Demping

De oordopjes hebben een demping van 27 dB, wat betekent dat ze het geluid van buitenaf goed verminderen. Ze dempen iets minder goed als siliconen oordopjes, maar de demping is goed genoeg voor activiteiten als slapen, studeren, concentreren, klussen, reizen en vliegen. 

Kwaliteit en duurzaamheid

De oordoppen zijn herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken. De oordoppen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen. Hierdoor zijn ze een stuk duurzamer dan (kneedbare) siliconen of wegwerp oordoppen.  

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs van de Loop Quiet is uitstekend in vergelijking met andere gehoorbescherming opties op de markt. Ze vallen in dezelfde prijs categorie als veel wegwerp oordoppen, terwijl de Loop Quiet oordoppen van betere kwaliteit zijn.  

Testresultaten

Bij aankomst valt het meteen op dat de Loop oordoppen een moderne en aantrekkelijke verpakking hebben. De oordoppen bieden een comfortabele pasvorm en zijn gemakkelijk in te brengen. Hoewel ze iets minder geluidsdemping bieden dan siliconen oordoppen, is het verschil niet significant. Het is de moeite waard om te experimenteren met de verschillende maten, aangezien de juiste maat zorgt voor een betere afdichting en meer comfort. Met de Loop oordoppen kun je genieten van een aangename ervaring zonder compromis op het gebied van pasvorm en demping.

Veelgestelde vragen

Wat is de demping van de Loop Quiet Oordoppen?

De Loop Quiet Oordoppen hebben een demping van 27 dB, wat betekent dat ze het geluid van buitenaf goed verminderen

Zijn de Loop Quiet Oordoppen geschikt voor het slapen?

Ja, de Loop Quiet Oordoppen zijn specifiek gericht op geluidsdemping tijdens het slapen en bevorderen slaap, rust en concentratie

Kan ik de Loop Quiet Oordoppen retourneren?

Ja, je kunt de Loop Quiet Oordoppen binnen 100 dagen retourneren zonder vragen te stellen

Slaapwetenschap