Zoeken

Uply Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Uply Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De UPLY Wake-up light is een wekker met veel instelmogelijkheden, en de mogelijkheid om wakker te worden met FM-radio. Met de USB-aansluiting kun je ’s nachts je telefoon opladen.

Uply Wake Up Light Review

De UPLY Wake-up light is een niet al te grote wake-up light met smart mogelijkheden. Het is mogelijk om twee wektijden in te stellen. Op de wekker is het mogelijk om uit zeven geluiden te kiezen, of om een FM-radiozender in te schakelen. Het geluid van de wekker komt vrij vlot op. Voor het licht kun je instellen dat deze langzaam inschakelt en in tien tot zestig minuten naar het ingestelde niveau oplicht.

 

Door de grote hoeveelheid instelmogelijkheden is het raadzaam de handleiding er in het begin nog bij te houden. De UPLY heeft verder een slaaptimer, deze kun je instellen van 10 tot 120 minuten, en je hebt de keuze uit een FM-radiozender of een drietal ingebouwde natuurgeluiden. De lamp zal gedurende de ingestelde tijd van intensiteit afnemen om na afloop geheel uit te schakelen.

 

De UPLY is voorzien van een USB-A aansluiting. Hierdoor kun je je telefoon ’s nachts opladen tijdens het slapen, en heb je de volgende ochtend een opgeladen telefoon. De USB-poort is geen snellader, wat beter is voor de levensduur van de accu van je telefoon.

 

De UPLY kun je verder als ‘gewone’ en ‘slimme’ variant bestellen. Met de slimme variant kun je middels je smartphone de wekker instellen en wordt de tijd via het internet gesynchroniseerd. Ook kun je de wekker dan met Amazon Alexa of Google Assistant verbinden, zodat je middels de spraakassistent de verlichting kunt in- en uitschakelen, en een wekker kunt instellen.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=116]

Slaapwetenschap