Zoeken

Luvego Elektrische Bovendeken Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt het Luvego Elektrische Bovendeken onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als comfort, warmte, gebruiksvriendelijkheid, formaat en stroomaansluiting. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van dit hoogwaardige elektrische deken als onderdeel van onze elektrische deken test.

Conclusie: De Luvego is heerlijk zacht, met twee verschillende zijden en warmt snel op. Met negen standen en een timer tot drie uur is dit een van de best geteste elektrische bovendekens.

Luvego Elektrische Bovendeken Review

De Luvego is een heerlijke, zachte elektrische bovendeken die snel opwarmt en als enig getest product geleverd wordt met een opbergtas. Wat ik extra fijn vind aan de Luvego, is dat deze twee zijden heeft: een fluffy en een flanellen zijde. De elektrische deken heeft 12 draden met circa 7.5cm tussenruimte. Aan de zijkanten zijn de laatste 23cm, en onder 20cm en boven 15cm niet voorzien van draden en worden dus niet verwarmd.

 

Op het piekvermogen neemt de deken 145Wh vermogen op. Door dit hoge vermogen warmt de deken ook heerlijk snel op. Wat tevens erg prettig is, is dat deze elektrische deken is voorzien van een stroomkabel van drie meter, wat vergeleken met de andere door mij geteste producten erg lang is.

 

De schakelaar van de Luvego voelt stevig en kwalitatief goed aan. De bediening is eenvoudig door middel van drukknoppen en de kleine display is duidelijk. Je hebt de keuze uit negen verschillende standen en een slaaptimer van 20 tot 180 minuten. Mocht de schakelaar een keer vies worden, dan kun je deze met een droge, pluisvrije doek reinigen.

 

De schakelaar en draad kunnen eenvoudig afgekoppeld worden voor het met de hand wassen van de warmtedeken. De fabrikant adviseert dit met water van maximaal 30 graden te doen, en niet in de wasmachine of droger in verband met slijtage aan de elektrische deken. Voor het drogen kun je de deken het beste volledig uitgevouwen over een wasrek te drogen hangen.


Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=117]

Slaapwetenschap