Zoeken

Philips Somneo HF3654 Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Philips Somneo Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Philips Somneo is de meest luxueus uitgevoerde wake-up light die ik heb getest. In alle opzichten vind ik dit de beste keuze, maar daar is de prijs ook naar.

Philips Somneo HF3654 Review

Philips is wellicht hét bekendste merk voor wake-up lights. De Philips Somneo wake-up light is een prachtig vormgegeven wekker en de meest luxueuze wake-up light welke ik tot nu toe heb getest. Het design is met de opening middenin bijzonder te noemen ten opzichte van de andere geteste modellen. De exacte reden achter dit specifieke design is mij niet bekend. Wel kan ik stellen dat het erg fijn wakker worden is met de Somneo. Wel is het aan te raden de handleiding te raadplegen, want de Somneo kan in het begin wat ingewikkeld overkomen.

 

Je kunt een tweetal wekkers instellen en de lamp gaat een half uur voor wektijd rustig in etappes aan. Er zijn zeven wekgeluiden waaruit je kunt kiezen om mee wakker te worden. Zes van deze wekgeluiden bevatten vogelgeluiden, dus daar moet je wel van houden. Ook is het mogelijk om met de radio wakker te worden, of bijvoorbeeld je telefoon op de AUX-poort aan te sluiten. De geluidskwaliteit van het product valt echter wel tegen voor de prijscategorie. Mijns inziens had Philips hier een paar euro extra moeten spenderen aan een betere kwaliteit speaker.

 

De Somneo geeft ’s avonds voldoende licht om als leeslamp te fungeren, en met een tik bovenop zet je de lamp uit. ’s Nachts kun je hem ook als (zwak) nachtlampje gebruiken als je bijvoorbeeld even snel naar het toilet moet. De lamp blijft dan vrij donker en rood van kleur, waardoor je niet je partner wakker maakt, en je zelf ook niet direct wakker wordt van een felle lamp. Verder zit er een USB-poort achterop waarmee je je telefoon kunt opladen. Deze poort dient uitsluitend voor het opladen van je telefoon, je kunt dus geen USB-stick met muziek gebruiken.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=116]

Slaapwetenschap