Zoeken

Het team van Slaapwijsheid

Niels Zee – Oprichter

Niels Zee is een gecertificeerde slaapexpert met een diep begrip van slaap en de behoeften van het lichaam. Niels heeft persoonlijk honderden slaapproducten getest en heeft een uitgebreide basiskennis als het gaat om verzwaringsdekens, matrassen en natuurlijke slaapmiddelen. Hij zit al drie jaar in de slaapbranche en -industrie en heeft ondertussen veel kennis over wat nou echt werkt en niet om beter te kunnen slapen. Niels kwam met het idee om Slaapwijsheid.nl op te richten omdat hij vroeger zelf slecht sliep en wist wat voor vervelende impact het heeft op je humeur. Mocht je een idee hebben voor de website of feedback, dan kan je Niels bereiken op niels@slaapwijsheid.nl.

Bram Speelman – Oprichter

Bram Speelman heeft ervaring met het testen van een breed scala aan slaapproducten, van alledaagse producten zoals kussens, lakens en matrassen tot meer obscure items zoals slaaptrainers, slaapmaskers en oordoppen. Samen met Niels heeft hij Slaapwijsheid opgericht en zich helemaal verdiept in alles wat mensen helpt beter te slapen. Bram heeft ook altijd contact met slaapexperts in de industrie om kennis te vergaren. Mocht je contact met hem willen om te sparren over slaapindustrie, dan kun je hem contacteren op bram@slaapwijsheid.nl.

Julia Bensdorp – Content Manager

Julia is al drie jaar professioneel tekstschrijver en (bovenal) slaapexpert. Julia weet alles over de kussens en heeft de meeste kussenpagina’s geschreven. Met informatie over materiaal, dikte, allergie, transpireratie, schouderbreedte en slaaphouding komt ze tot een gedegen en persoonlijk advies voor het juiste hoofdkussen. Nu is ze gepromoveerd tot Content Manager en helpt ze de content operatie te overzien. Julia reist momenteel de wereld rond met haar Amerikaanse vriend (Butch) en hond (Will).

Julia is te bereiken via julia@trafficfamily.oi

Amber Janbroers – Partnership Manager

Amber is de deken-, dekbed- en dekbedovertrek expert. Ze slaapt er op los om erachter te komen wat het effect is van verschillende materialen, diktes en weeftechnieken. Ze zoekt ook de leukste printen en merken uit om het jou niet alleen comfortabel in bed te maken, maar ook gezellig in het huis. Amber werkt momenteel vanuit Cairns, Australië.

Amber schrijft al 2 jaar lang over slaapgerelateerde onderwerpen. Ze is ondertussen gepromoveerd naar Partnership manager en werkt samen met slaapmerken om meer over hun producten te komen weten en erachter te komen wat de beste merken zijn die wij willen representeren op de website. Wil je als merk samenwerken met Slaapwijsheid dan kan je Amber bereiken op amber@trafficfamily.io

Ewelina de Groot – Kinderslaapcoach

Ewelina de Groot is socioloog (MSc) en kinderslaapcoach. Als gentle sleep coach helpt ze kinderen, moeders en vaders aan meer slaap. Naast coaching organiseert Ewelina masterclasses en online programma’s en schreef meerdere ebooks. Ze is bekend van Eindelijkslapen.nl en Brain Balance Opleidingen. Ewelina schrijft over slaapproblemen zoals nachtangst en geeft oplossingen als kinderen niet willen slapen of wat te doen als een baby blijft huilen. Ewelina is expert op het gebied van slaapregressie. Dat is de periode waarin een baby slecht slaapt. Tijdens een interview voor WNL benadrukt Ewelina hoe belangrijk het is om een geschoolde coach te vinden en niet zo maar de eerste-de-beste slaapcoach via social media te vragen bij de slaapproblemen van je kind.

Voor tips voor je kind om beter te slapen kan je Ewelina bereiken op ewelina@slaapwijsheid.nl.

Jeffrey Goessens – Copywriter

Jeffrey is al 3 jaar copywriter en nu een jaar ook voor slaapwijsheid. Hij is expert op het gebied van gezondheid en sport. Sinds 2015 heeft hij het ‘Apollo Protocol’ (een fitness plan) gestart en heeft al meer dan 2.700 mensen geholpen met het behalen van hun fitness doelen. Jeffrey weet dat slaap belangrijk is met het behalen van je fitness doelen en is daarom als expert bij ons begonnen.

Heb je feedback voor Jeffrey of een vraag over een van zijn artikelen, dan is Jeffrey te bereiken op jeffrey@slaapwijsheid.nl.

Marc van Dijk – Editor

Marc schrijft over allerlei technische slaapkamer producten. Marc zit al 2,5 jaar in het copywriting vak en is begonnen als copywriter en slaapdeskundige en ondertussen gepromoveerd tot editor. Hij fact-checkt de schrijvers op zowel grammatica als op gezondheidsclaims. Zo zorgt Marc ervoor dat alle merken legit zijn en de wetenschappelijke claims op je slaap ook écht kloppen.

Wil je meer weten over hoe we fact-checken of heb je toch ergens een fout gezien, mail Marc via marc@slaapwijsheid.nl.

Josephine Roepel – Schrijver

Josephine Roepel is een gerenommeerde slaapexpert, actief op slaapwijsheid.nl. Met twee jaar ervaring in matrassenverkoop heeft ze uitgebreide kennis opgedaan over traagschuim, koudschuim en het verlichten van pijnklachten. Dankzij haar achtergrond als slaapspecialist heeft Josephine een schat aan inzichten verworven die ze nu deelt om mensen te helpen hun nachtrust te verbeteren. Haar artikelen zijn informatief, toegankelijk en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Josephine streeft ernaar haar lezers te voorzien van de meest actuele informatie en praktische tips voor een goede nachtrust en een gezonde slaapomgeving.

Heb je feedback voor Josephine of een vraag over een van zijn artikelen, dan is ze te bereiken op josephine@slaapwijsheid.nl.

Slaapwetenschap