Zoeken

LIROMA Bamboe Daglichtlamp Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Liroma Daglichtlamp (Bamboe) onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De LIROMA daglichtlamp met een print van bamboe blinkt uit in uiterlijk, is een goede all-round keuze en is makkelijk mee te nemen in het handige, meegeleverde tasje.

Meest Stijlvolle Daglichtlamp

LIROMA Bamboe Daglichtlamp Review

De LIROMA Bamboe Daglichtlamp vind ik er, wanneer ik alle lampen in deze selectie naast elkaar zet, het allerbeste uitzien. Daarom adviseer ik deze lamp voor mensen die op zoek zijn naar een goede lamp voor een leuke prijs, die goed past in een interieur en makkelijk mee kan op reis.   


Over de LIROMA Bamboe Daglichtlamp

Bij het uitpakken van het product was ik meteen onder de indruk van het uiterlijk van de lamp. Maar dit zegt natuurlijk nog niets over de werking van de lichttherapie. Allereerst ontdekte ik onderaan een schermpje. Deze is iets onduidelijker dan die van de LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet. Sterker nog, ik kijk er bij gebruik van deze lamp helemaal niet naar, omdat het schermpje een beetje wegvalt. 

Er zijn drie verschillende kleuren (van geel tot wit) en hij is in meerdere helderheden in te stellen. De lichtintensiteit is vergelijkbaar met de cirkel. Deze lamp heeft ook een zonsondergangmodus, waarbij het licht langzaam uitgaat. 

De grootte van de lamp en het handige tasje maakt dat hij, na de lichttherapiebril, het meest makkelijk is mee te nemen. Hij voelt lekker licht aan. De handleiding is in het Nederlands met kort, maar krachtige instructies. 

Het product voelt wel kwetsbaar aan, vooral de voet. Zorg er daarom voor dat je rustig omgaat met de daglichtlamp.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=102]

Slaapwetenschap