Zoeken

LIROMA Daglichtlamp Cirkel Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Liroma Daglichtlamp (Cirkel) onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De stijlvolle LIROMA Daglichtlamp is de meest veelzijdige lamp die persoonlijk bij te sturen door de verschillende functionaliteiten. De cirkelvorm zorgt ervoor dat je niet te veel last hebt van de lamp.

Meest Uitgebreide Keuze

LIROMA Daglichtlamp Cirkel Review

De LIROMA Daglichtlamp Cirkel is voor iemand die het belangrijk vindt om lichttherapie naar de eigen hand te kunnen zetten. Hiervoor moet je jouw favoriete of meest efficiënte lichtkleur, lichtintensiteit en gebruikstijd in kunnen stellen. In deze lijst is deze LIROMA lamp op dit gebied de beste keuze. Houd er wel rekening mee dat de lamp groot is. Wanneer je dus een daglichtlamp op reis tegen jetlags wilt gaan gebruiken, zou ik adviseren om naar een andere daglichtlamp in deze lijst te kijken.

  

Over de LIROMA Daglichtlamp

De LIROMA daglichtlamp ziet er stijlvol en professioneel uit. De cirkel heeft een zachte onderkant om jouw tafel of bureaublad tegen krassen te beschermen. Plaats de cirkel in het voetje, doe de stekker in het stopcontact en zet de lamp aan. Hierna kun je jouw lamp naar jouw smaak aanpassen met allerlei functies: drie soorten kleuren, verschillende helderheden, een timer, zonsopgang-functie en een oplaadpoort om de accu van jouw telefoon op peil te houden. 

De open cirkelvorm maakt het mogelijk om ‘door de lamp heen te kijken’, wat de effectiviteit van de lamp vergroot. Je kunt eventueel zelfs door de cirkel even je telefoon checken of de krant lezen. Dit is een nadeel bij de andere ‘dichte’ daglichtlampen.

Het grote nadeel van deze daglichtlamp is de grootte. Een daglichtlamp moet makkelijk mee te nemen zijn en dat is deze niet. Daarbij lijkt de meegeleverde tas nooit genoeg bescherming te bieden voor deze lamp op reis.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=102]

Slaapwetenschap