Zoeken

LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Liroma Daglichtlamp (Met Losse Voet) onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als kwaliteit, gebruiksgemak, meeneembaarheid, functionaliteiten, uiterlijk en lichtkleur. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige daglichtlamp als onderdeel van onze daglichtlamp test.

Conclusie: De LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet heeft het meest heldere licht uit deze selectie. Hij is niet heel stijlvol, maar hij is wel goed in wat hij moet doen.

Meest Felle Daglichtlamp

LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet Review

De LIROMA Daglichtlamp Met Losse Voet is voor de mensen die kiezen voor efficiëntie en een breed scala aan lichtinstellingen. Zie deze lamp als een goede all-round keuze met extra fel licht. 


Over de LIROMA Daglichtlamp

Het uiterlijk van de lamp vond ik bij het openen van de verpakking meteen wat minder goed dan bij de rest van de daglichtlampen. De knoppen zien er niet mooi uit en de lamp voelt een amateuristisch aan. Het voetje, die aan de zij-/onderkant moet worden geklikt, voelt tevens fragiel aan en bij de bevestiging staat de lamp niet stabiel. Bovendien zat er geen Nederlandse handleiding met duidelijke instructies (met plaatjes) bij. De lamp viel me dus op het eerste oog tegen. 

Bij het aanzetten van de lamp kon ik toch wat voordelen ten opzichte van de andere lampen ontdekken. Allereerst is het LCD-schermpje onderaan de lamp een pré in vergelijking met de cirkel. Je ziet hierdoor direct wat op een bepaald moment de instellingen zijn. Dit is minder inzichtelijk bij de cirkellamp. Daarnaast ervaarde ik het licht van de lamp als helderder en feller. Ik weet niet tot in hoeverre dit goed voor de ogen is, maar mij lijkt de lamp hierdoor in ieder geval efficiënter. 

De lamp heeft verder twee kleurinstellingen (één minder dan bijvoorbeeld de cirkel), maar hij heeft verder vergelijkbare functionaliteiten als de cirkel: aanpasbare helderheid en een timer.

Bij de lamp wordt ook een handig tasje meegeleverd, waardoor je hem makkelijker mee kan nemen dan bijvoorbeeld de LIROMA cirkellamp. Al voelt deze lamp wat fragiel en kwetsbaar aan, door deze tas kan hij makkelijk mee op reis.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=102]

Slaapwetenschap