Zoeken

Living Nine Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Living Nine Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Living Nine is een wekker met veel instelmogelijkheden, en de mogelijkheid om wakker te worden met FM-radio. Met de USB-aansluiting kun je ’s nachts je telefoon opladen.

Living Nine Wake Up Light Review

De Living Nine wekker is een niet al te grote wake-up light. De Living Nine wordt geleverd met een Micro-USB kabel en een stekkerblokje.

 

Het is mogelijk om een tweetal wektijden in te stellen. Voor de wekker heb je de keuze uit zeven geluiden, of om een FM-radiozender in te schakelen. Het geluid van de wekker komt vrij vlot op, wat ik minder prettig vond, geleidelijk opkomen is mijns inziens prettiger voor het rustig wakker worden als je niet reeds door het licht was gewekt. Voor het licht kun je instellen dat deze langzaam inschakelt en in tien tot zestig minuten naar het ingestelde niveau oplicht.

 

Door de grote hoeveelheid instelmogelijkheden is het raadzaam de handleiding er in het begin nog bij te houden. De Living Nine heeft verder een slaaptimer, deze kun je instellen van 10 tot 120 minuten, en je hebt de keuze uit een FM-radiozender of een drietal ingebouwde natuurgeluiden. De lamp zal gedurende de ingestelde tijd van intensiteit afnemen om na afloop geheel uit te schakelen.

 

De Living Nine is voorzien van een USB-A aansluiting. Hierdoor kun je je telefoon ’s nachts opladen tijdens het slapen, en heb je de volgende ochtend een opgeladen telefoon. De USB-poort is geen snellader, wat beter is voor de levensduur van de accu van je telefoon.

Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=116]

Slaapwetenschap