Zoeken

Yono Wake Up Light Test, Review & Foto’s

In deze uitgebreide review wordt de Yono Wake Up Light onder de loep genomen en grondig getest op aspecten als gebruiksvriendelijkheid, features, licht en geluid. Op basis van de testresultaten en persoonlijke ervaringen wordt een compleet beeld geschetst van deze hoogwaardige wake up light als onderdeel van onze wake up light test.

Conclusie: De Yono wake-up light is een nachtlamp die eenvoudig in gebruik is. Door het kleine formaat neemt hij niet veel ruimte in op je nachtkastje.

Yono Wake Up Light Review

De Yono wake-up light is een relatief kleine wake-up light. Hierdoor neemt ie niet veel ruimte op je nachtkastje in. De lamp gaat ongeveer een half uur voordat je wekker afgaat aan. De wekker gaat maximaal vijftien minuten af. In de geluidloze stand betekent dit dat het licht na vijftien minuten uitschakelt.

 

Door bovenop te tikken kun je ’s nachts een lampje aanzetten, je hebt dan de keuze uit drie verschillende standen. Wat ik wel nadelig vind is dat je door de drie standen moet, inclusief een vrij felle stand, om de lamp daarna weer uit te zetten. Door hem ingedrukt te houden gaat de lamp naar een felle, rode stand. Hier kun je vervolgens door verschillende kleuren heen tikken.

 

Het geluidsniveau van het alarm dien je apart in te stellen, niet tijdens het instellen van het alarm. Het geluid komt relatief rustig op, evenals het licht. Het is echter niet mogelijk om de uiteindelijke lichtintensiteit in te stellen. Het alarm geeft de keuze uit zeven opties, waarvan de zevende optie geluidloos is, verder zit er tweemaal dezelfde piepende wektoon in.

 

Wat ik wel fijn vind aan de Yono, is dat je een slaaplamp timer kunt instellen, bijvoorbeeld als je nog even kort wilt puzzelen of lezen voor het slapengaan. Je hebt de keuze uit 10, 30 en 60 minuten dat het licht aan blijft staan.


Check Prijs op Bol.com

Gemaakte foto’s

[wpdatatable id=116]

Slaapwetenschap